Home - HVV DSK

Sponsors

 

Home

      

Nieuw bestuur gekozen tijdens Algemene Ledenvergadering HVV DSK

22 juni 13:30  Op 21 juni 2023 vond de Algemene Ledenvergadering plaats bij HVV DSK, waarin het nieuwe bestuur van de voetbalclub werd gekozen. Met een grote opkomst van 51 leden, vertegenwoordigers van de gemeente, SportSupport en de aanwezigheid van procesbegeleiders en de pers, was het een belangrijke mijlpaal voor de club. Hier volgt een samenvatting van de notulen van de vergadering.meer »


Meiden tussen de 10 en 12 jaar gezocht!

11 mei 19:45  We zoeken enthousiaste meiden tussen de 10 en 12 jaar die volgend jaar bij DSK willen voetballen! meer »


Update bijzondere ledenvergadering

1 mei 17:45  Nieuwe update over de werkgroep en de toekomst van DSK. meer »


DSK 4 en DSK 5 kampioen

25 april 20:30  Er zijn successen geboekt bij het zaalvoetbal van DSK. Niet één, maar twee teams zijn kampioen geworden. meer »


Reclamebord bij DSK?

15 januari 22:00  Wist u dat reclameborden langs de velden de meest bekende en traditionele vorm van sponsoring bij sportverenigingen is? Dat is bij HVV DSK niet anders. Een representatief reclamebord zodat uw bedrijf goed zichtbaar en herkenbaar is op de binnenzijde van de velden of op de buitenzijde van het hekwerk langs de velden. Dat kan!meer »


Volg ons op Facebook!

28 november 11:45  Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze voetbalclub? Dat kan! Wij gebruiken nu ook Facebook. meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!