22 oktober: DSK Halloween party

19 september 13:30  Haal je griezelige kostuum maar uit de kast, want op zaterdag 22 oktober vieren we Halloween bij DSK! meer »

Verzorger gezocht

7 augustus 0:15  HVV DSK is op zoek naar een verzorger voor de selectie (1+2). Vind u het leuk om twee tot drie keer per week onderdeel uit te maken van een vereniging waar gezelligheid en presteren hand in hand gaan ? Neem dan contact met ons op!meer »

Reclamebord bij DSK?

15 januari 22:00  Wist u dat reclameborden langs de velden de meest bekende en traditionele vorm van sponsoring bij sportverenigingen is. Dat is bij HVV DSK niet anders. Traditioneel of niet, bordsponsoring is een vorm van reclame die voor bedrijven nog steeds aantrekkelijk en effectief is. Een representatief reclamebord zodat uw bedrijf goed zichtbaar en herkenbaar is op de binnenzijde van de velden of op de buitenzijde van het hekwerk langs de velden. Dat kan!meer »

Volg ons op Facebook!

28 november 11:45  Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze voetbalclub? Dat kan! Wij gebruiken nu ook Facebook. meer »