Eerste prijs Regio Cup voor DSK JO-10!

29 juni 0:15  De ontlading was groot zaterdag na de superspannende Regio Cupwedstrijd tegen Zandvoort. De eerste drie wedstrijden hadden de DSK-kids in deze competitie overtuigend gewonnen. Maar Zandvoort bleek een pittige laatste tegenstander. Uiteindelijk was de eindstand 8-7. En dus was er een mooi feestje in de kantine op het thuishonk.meer »

Verzorger gezocht

7 augustus 0:15  HVV DSK is op zoek naar een verzorger voor de selectie (1+2). Vind u het leuk om twee tot drie keer per week onderdeel uit te maken van een vereniging waar gezelligheid en presteren hand in hand gaan ? Neem dan contact met ons op!meer »

Volg ons op Facebook!